C# OBJECT KULLANıMı IçIN 5-İKINCI TRICK

C# Object Kullanımı Için 5-İkinci Trick

C# Object Kullanımı Için 5-İkinci Trick

Blog Article



Bir dahaki sefere değerlendirme yaptığımda kullanılmak üzere hamleı, elektronik posta adresimi ve web kent adresimi bu tarayıcıevet kaydet.

C# programlama dilinde Object derslikı, geniş bir yararlanma düzlükına sahiptir ve nesne yönelimli programlamanın taban taşıdır. İşte C# Object kullanımının temelı örnek alanları:

O veriyi kullanabilmek sinein unboxing alışverişlemleri yaparız.Object muta tipi bu özelliğiyle bize olabildiğince kolay sağlamaktadır.Örneğin, tipini bilmediğimiz verileri object ile elde ederek sonrasında gerekli tiplere Convert edebiliriz…

Sözıtım: Object derslikı, C# dilindeki bütün özge sınıfların atasıdır. Zımnında, bir dershane oluştururken özel bir çizgi dershane belirtmezseniz, varsayılan olarak Object derslikından türetilir.

Bu alanda yahut diğer bir alanda, benim ve vesair yardımcı insanların paylaşımlarına lütfen acizliğiniz ve ezikliğinizle yaklaşmayınız. İzin istemek, benim hükmüm altına girmeniz mealına gelmemektedir.

O saat object derslikından doğrudan ürettiğimiz nesneler istediğimiz her şekle geliyorsa illet o derece çok parametre türü seçmek ile uğraşıyoruz? Bu probleminin cevapı için bile üstteki koda bir satırlık macerasız bir prosedür ekleyelim.

Constructor metoduna ID değustalıkkenini ekledik ve eşya ekleme nöbetlemi için varsayılan olarak bir fehamet almasını istedik.

Buna karşılık, korumalı bir derslik diğer sınıfların ondan türetilmiş olmasına onay vermez. C# Object Kullanımı Daha aşkın bili bâtınin bkz . Soyut ve Korumalı Sınıflar ve Klas Üyeleri.

C# List Nasıl Kullanılır?. Dersimiz ile C# eğitimlerimize devam ediyoruz. C Sharp List verileri yahut nesneleri listelememizi katkısızlar. Sadece yalnız herşeyin listesini yapabiliriz. Örneğin textbox…

Sınıflardaki olayların yönetilmesi midein event anahtar kelimesinin eklenmesi faydalı olacaktır.

Burada, MyShapeWorks adlı Interface ‘i karıneriisnde 3 tane metot zemin almaktadır. Bu metotları, Polymorphism ile kullanacağımız özge türetilmiş sınıflarımız ile baş başa kullanacağız.

İfade with , bulunan bir örneğin kopyası olan ancak belirtilen özellik bileğerleri bileğfiiltirilmiş yeni bir kayıt örneği oluşturmanıza olanak tanır.

Mesele burada dü tane nesnenin oluşturulması bileğil, Singleton paternine mukabil yekten zait nesnenin oluşturulabilme ihtimalidir. Bunun sebebi, Singleton tasavvurını uyguladığımız sınıfa meydana getirilen talepler farklı Threadlar üzerinden gerçekleştiriliyorsa eğer ‘nesne == null’ muayeneüne T eskiden takkadak bir araba(n adet) istem ulaşabilmekte(olasılık) ve bu eşzamanlı ulaşan taleplerin her biri ‘true’ olarak if koşullarından geçerek nesne üretim scopeuna erişebilmektedirler. Henüz çın bir ifadeyle erişebilme ihtimaline sahiptirler.

Şimdi projeme bir klasör ekliyorum ve adına Interface yazıversiyon. Klasör üzerinde sağ tık yapıp Add diye bir New Item diyorum ve bir Interface ekliyorum.

Report this page